Apartmani Blagus
Go to content

Main menu:

O nama


DOBRO DOŠLI U APARTMANE BLAGUS PRIVLAKA

ŠKRAPAVAC, BILOTINJKA1 br.16

Želimo Vam omogućiti odličan odmor u vrhunski opremljenim apartmanima Blagus u Privlaci.

"Apartmani Blagus" ***(ap.4+1, ap.2+2, studio ap.) su suvremeno opremljeni apartmani u obiteljskoj kući.

Apartmani su smješteni u mirnoj pješčanoj uvali Šrapavac između centra Privlake i turističkog naselja Zaton ( 1 km) udaljeni 180 m od plaže.

Pješčana plaža s betoniranom obalom i dostupnim tuševima odlikuje se laganim ulaskom u more što je posebno pogodno za djecu.

Ukoliko posjedujete brodicu postoji mogućnost veza u zaštićenoj marini u neposrednoj blizini plaže.U neposrednoj blizini od 200 m, nalazi se trgovina, pekara, caffe bar, restoran, , te mala tržnica s domačim proizvodima.


Pješčana plaža s betoniranom obalom i dostupnim tuševima odlikuje se laganim ulaskom u more što je posebno pogodno za djecu.Ukoliko posjedujete brodicu postoji mogućnost veza u zaštićenoj marini u neposrednoj blizini plaže.
U blizni od 1 km je plaža poznatog turističkog naselja Zaton sa pješčanom plažom i bogatim zabavnim turističkim sadržajima.

Turističko naselje Zaton (Zaton Holiday Resort) s svojim pješčano-šljunkovitim plažama i vrhunskom turističkom ponudom za djecu i odrasle nalazi se 1000 m istočno od naših apartmana.


Također, 2000 m sjeveroistočno nalazi se još jedna znamenita pješčana plaža "Kraljičina plaža" u Ninu koja je nadaleko poznata sa svojim ljekovitim muljem (peloid) koje se koristi za liječenje ili ublažavanje raznih tegoba.

Neizostavna je i plaža u Ninu, „Nisko blato“ i pruža mogučnost korištenja ljekovitog blata (peloida)

Udaljenost do Nina 4 km,
Udaljenost do ambulante i ljekarne 3 km
Udaljenost do autobusne stanice 1  km
Udaljenost do Zadra 17 km

Prilikom Vašeg ulaska u apartman očekuje Vas sve potrebno za ugodan boravak.

 
Napomena:
 
Vaša rezervacija smatra se potvrđenom nakon uplaćenog predujma u iznosu od 30% ukupne cijene boravka, a ostatak iznosa plaća se na dan dolaska u apartman.
 
Vrijeme ulaska u apartman je iza 13 sati, a izlazak iz apartmana do 9 sati ujutro.
 
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu, već je gost plaća prilikom prijave. Cijena boravišne pristojbe iznosi 6,00 kn dnevno a obračunava se pojedinačno za svaku osobu (osobe do 12 god. starosti ne plaćaju boravišnu pristojbu, članak 4. Zakona o boravišnoj pristojbi; osobe od 12 godina starosti do 18 godina plaćaju 50% vrijednosti boravišne pristojbe, članak 5. Zakona o boravišnoj pristojbi.


ZANIMLJIVOSTI

SPORT I REKREACIJA
U Privlaci se možete rekreirati na razne načine. Mjesto ima dva nogometna igrališta te košarkaško i odbojkaško igralište.
Ljubitelji vodenih sportova plivati će i roniti duž obale, zaigrati vaterpolo ili picigin na plitkim, pješčanim plažama. Rekreativci neće propustiti trčanje dugom, neprekinutom šetniciom uz more. Ukoliko vam je želja naučiti jedriti na dasci – windsurfing ili jedriti zmajem – kitesurfing, posjetite centar vodenih sportova “Surfmania” u Sabunikama i prepustite se stručnom vodstvu.

BICIKLIZAM
Ljubitelji biciklizma i aktivnog odmora rado će voziti bicikl lijepo uređenom biciklističkom stazom, dugom 21 km. Staza je raznolika, kombinacija poljskih putova, idealnih za mountain bike, i asfaltiranih cesta, tako da svatko može pronaći idealnu stazu za sebe. Vozeći se stazom možete upoznati sve ljepote ovo


PRIVLAKA
Privlaka privlačno turističko mjesto, prije svega zahvaljujući brojnim plitkim pješčanim uvalama (na nekim mjestima i s ljekovitim blatom), plažama, posebno pogodnim za obiteljski odmor s malom djecom. Ovdje možete provesti odmor u ekološki očuvanoj prirodi, daleko od svake buke i zaboraviti na svakodnevne brige.
Tradicionalno gostoljubivi domaćini organiziraju za Vas pučke fešte na kojima ćete osjetiti mediteranski ugođaj uz domaća jela i poznata privlačka vina..

Iz Privlake u organizaciji turističkih agencija možete poći na jednodnevne izlete (autobusom, brodom) u obilazak jedinstvenih ljepota Nacionalnih parkova i parkova prirode (Kornati, Telašćica, Slapovi Krke, Paklenica, Velebit, Plitvice), noćne izlete na obližnje otoke ili višednevna kružna putovanja.  

NIN – NAJSTARIJI HRVATSKI KRALJEVSKI GRAD
Zajedno sa svojom okolicom pruža povoljne uvjete za odmor i rekreaciju, osobito za zdravstveni turizam. Tu je najveće poznato jadransko nalazište ljekovitoga morskog mulja peloida. Njegova primjena u zdravstvene svrhe traje od rimskog doba do danas. Danas je ondje mala ambulanta, a rehabilitacija se u ljetnim mjesecima provodi na otvorenomu.

ZATON
Zaton Holiday Village, prema međunarodnim kriterijima, ima kvalitetno more te je zbog toga posljednjih nekoliko godina nagrađen Plavom zastavom. Uz rekreativno jahanje centar nudi organizirane ture terenskog jahanja, tečaj jahanja, pony konje za djecu, u terapeutske svrhe za djecu i osobe s invaliditetom te mnoge druge aktivnosti vezane uz konje. Centar se posebno orijentira na rad s mlađim članovima jer djeci i mladeži ovaj sport ugrađuje pored psihofizičkih sposobnosti, samopouzdanje i odgovornost, poznavanje života oko sebe i u prirodi, a može ih odvesti u svijet jednog od najatraktivnijih sportova.

ZADAR
Zadar i zadarska turistička regija smješteni su u samom središtu hrvatskog Jadrana, u najrazvedenijem dijelu jadranskog arhipelaga. Prirodne ljepote, brojni zaljevi i plaže, kulturno-povijesni spomenici, raznovrsna ugostiteljska ponuda s probranim domaćim specijalitetima, sve to čini Zadar i njegovu okolicu jednim od najatraktivnijih turističkih područja u Hrvatskoj. Vise informacija na www.zadar.hr


NACIONALNI PARK KORNATI
Nacionalni park Kornati je jedna od najrazvedenijih otočnih skupina na Mediteranu, jedinstven splet od 150 otoka, otočića i hridi, razasutih na središnjem dijelu Jadrana

Back to content | Back to main menu